Alla inlägg under oktober 2009

Av sarahw - 18 oktober 2009 11:55

Denna morgon har varit lång och avkopplande. Har inte gjort mycke mer än att se en film som jag i vanlig ordning somnade ifrån igår kväll. Så nu är jag taggad inför arbete! Ett projekt är planerat, så jag är övertygad att denna dag kommer att gå fort.


Förresten så måste jag ju uppdatera er om våran shoppingtur i Happis. Albin frågade expediten om dom hade några taktorer med gafflar? Hon sökte och visade honom lite olika grejer, men inte alls det han sökte. Han svarade bla- Nää, det där är ingen traktor, det är en ju truck! Vi letade i typ varenda affär som kunde tänkas ha leksaker. Men inget som passade. Så Albin avslutade shoppingen med- Jahapp, då får vi söka vidare någon annanstans! Han är kräsen den pojken...och tålmodig, precis som sin mamma;-)

Av sarahw - 16 oktober 2009 11:20

  

Seriöst! Hur stor mage kan man ha innan den spricker??! (Tur jag har "valphud")

Jodå, jag sitter här än... Internet är ett himla otyg;-). Jag fastnade framför min familjelivssida. Blev nostalgiskt och läste igenom min gravid-dagbok där och hittade även denna bild på mej (tagen i v. 42).


Grattiskramar till Johan & Johanna som fick en Pojke i söndags och till Anders & Mia som fick en liten Oscar i onsdags.

Av sarahw - 16 oktober 2009 09:37

Idag tänker jag & min son ha en riktig mysdag! Avbokade spinningen & torson, tände en brasa, gjorde gröt och den perfekta vällingen (äntligen har jag lärt mej;-).

Lyssnar på Takida och riktigt njuter av regnet utanför.

Albin har fått bestämma både vad vi ska göra och äta idag. Så på ett tag åker vi till Happis för att ÄNTLIGEN köpa en traktor med gafflar! Vi har nämligen en deal med Albin. När han slutat helt med blöjan så ska han få välja vilken leksak han vill.

Bakgrund: Ända sen i December förra året har han varit blöjfri på dagen, sen märkte vi att han mer och mer blev bekväm när vi satt på blöjan på kvällen ides han inte gå på toaletten trots att han var vaken.  Så vi försökte oss på en muta. Det gick ganska bra en period, men sen var han tillbaka på ruta ett. Nu går det riktigt bra igen sen en tid tillbaka, så nu måste vi hålla det vi lovat!

Albin har även ringt Ulle och bjudit in henne på Tacomiddag! Och sen blir det Fredagsmys framför Idol i väntan på att pappa Andreas kommer hem från Uppsala!

Brukar oftast börja min jobbvecka på fredagen, men denna vecka börjar jag på lördag. Så det känns som en riktig bonusdag idag!

 

Av sarahw - 15 oktober 2009 22:53

 

Vilket år gjordes denna speciella glögg?

Vem är den unga tomten på bilden?


(Fyndet hittades vid en städflytt på Centralgatan 8a IIItr)


Fint pris utlovas till den som kommer med rätt svar!!

Av sarahw - 11 oktober 2009 23:03

Var på väg att lägga mej efter jag skrivit förra inlägget men istället blev jag kvar här och har nu läst igenom hela min blogg. Många roliga minnen..

Men nu är det dax för sängen!


Av sarahw - 11 oktober 2009 21:36

Lägger upp ett par bilder från förra veckan:

  

Vattnet var läskigt nära altanen..  

...medan  jag och Albin gjorde pannkaka inomhus. Jag försöker få honom intresserad av matlagning. För jag vill nämligen ha en kock i familjen;-)
Våran lill-gubbe sover nu skönt i sin säng efter myshelgen i Ryssbält. Vi hade först planer på att hämta honom på lördag, men dom ville så gärna att han skulle vara där en extra dag, och så fick det bli. För dom måste  ju oxå få ta del av det underbaraste som finns!

Av sarahw - 11 oktober 2009 13:06

Helgen startade med morgonmys med lillen, spinning, torso och laxlunch och sen var jag redo för våran personalfest på havsbadet.

  

En Väldigt lyckad kväll med några av våra duktiga tjejer! Fast nästa gång är det obligatorisk övernattning för samtliga;-)

Efter en lång natt åt vi frukost och begav oss in till stan. Såå härligt att inte känna någon stress överhuvudtaget. Vi strosade, shoppade och åt gott. Dessutom hann vi ta oss en powernap i Andreas husvagn.Efter det åkte vi vidare till Simon & Anna för att äta ännu mer god mat.

Jag är väldigt imponerad att Andreas & Simon klarade sej från jobbsnacket trots att deras första stora värmecontainer åker mot Uppsala på måndag morgon.

  

Simon & Anna har just köpt ett gammalt hus som de har börjat renovera. Det blir en blandning mellan modernt och gammeldags. Det är så roligt att se något annorlunda än "Ikea-renoveringar".

Efter middagen åkte vi på bio: Surrogates (Inte mitt & Annas val precis). Ingen höjdarfilm men trevligt ändå.

Utgångsplanen för helgen hann ändras ett antal gånger, men slutade iaf superbra!

Av sarahw - 7 oktober 2009 10:55

...ligger på soffan och sover sedan 1.5h tillbaka. Han har fått hosta igen, så vi är hemma från jobb och dagis idag.

Strömavbrott har vi oxå haft en bra stund, så vi har levt ett riktigt stugliv. Hällt upp vatten från dunk, sopat golvet och läst en saga framför brasan i skenet från stearinljusen.

Vad skönt när det var helt tyst, bara stormen utifrån som ven..

Men nu är allt igång igen. Så kyl,frys och dator surrar och diskmaskinen är igång.

Börjar vara dax att börja med lunchen. Albin önskade sej pannkaka, så det får det bli!

    

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards