Alla inlägg under augusti 2009

Av sarahw - 24 augusti 2009 17:59

Helgen har mestadels bestått av jobb: På bokhandeln, nattskift på grillen och pappersjobb. Fick tom skippa min favvoträning igår:-(. Men vad gör man inte för en extra semestervecka nästa år!

Dessutom köpte jag mej ett par supersnygga men inte superbilliga stövlar idag. Nu måste jag bara fara på nå galej, så dom kommer till användning.

I morgon löning, ja tack!


Nu hem och slappa

Av sarahw - 22 augusti 2009 10:29

Det är faktiskt ganska skönt med vardagliga rutiner. Albin behöver verkligen vara på dagis ibland, för han väldigt aktiv och pratar konstant. Så att få leka med kompisar är ju toppenkul!

Synd bara att dygnet fortfarade har för få timmar, det är så mycket jag vill hinna med. I tordags fick jag och lillen i uppdrag att inhandla lite grejs till Andreas nyinköpta husvagn, för på måndag ska han påbörja sitt campingliv. Fast jag är lite skepiskt att han kommer att trivas, för förra veckan kom han hem varje kväll:-). Nåväl.. Då jag handlade åt honom lovade han att hjälpa mej med plantering inför nästa sommar. Två pallkragar skall placeras ut. I ena blir det jordgubbar och i andra sallad,dill,gräslök och kanske morötter.


Igår efter en sen middag och lite städning  tog vi oss tid för fredagsmys och såg filmen Catch me if you can. Det är en absolut en film i min smak!


Sen har vi gjort en telefonuppdatering på min gamla mobil. Så nu är den igång igen!  Håller tummarna att den fungerar ett tag till.


Av sarahw - 19 augusti 2009 22:39

Efter två dagars hårt slit på bokhandeln (Nåja;-), bestämde jag mej för att nu skulle jag och lillen ha en riktig välförtjänt myskväll. Jag hyrde Bolt och hittade en chipspåse som legat i skåpet sen i påskas:-).

Gissa om Albin blev glad när han fick smaska på klubban från moster Bella på en onsdag! Mamman i huset är nämligen mycket hård med godisätandet.

Filmen var väl sådär. Men det gör inget när man har en himmelsk utsikt att ligga och se på istället. Idag känner jag mej extra nöjd över vårat stugimpulsköp!

Av sarahw - 18 augusti 2009 10:27

Albin har märkt att det inte biter på mej att säga att jag är gammal, så nu för tiden säger han istället -Då ska inte jag vara din kompis!!

Å det är ju sant att det är mycke värre än att vara gammal;-)

Av sarahw - 15 augusti 2009 23:30

Jaha då var jag här igen.. Klockan är inte riktigt tolv ännu. Vi har alltid en förmåga att vara uppe till spöktimmen börjar, oavsett om vi haft fullt upp eller inte gjort någonting. Så jag har fortfarande en halvtimme tillgodo:-)

Funderar över min blogg.. Varför bloggar jag?! Kommer fram till att det är mest för min egen skull. Eftersom jag är en väldigt nostalgisk person, så gillar jag att läsa gamla inlägg och skratta till alla härliga minnen, oftast till det som står mellan raderna.

Av sarahw - 15 augusti 2009 18:47

Tyvärr håller huvudvärken i sej.. Men vi har ändå varit på språng.

Vi började dagen med en tur på stan: Coop, Granngården, Wiklunds och Bokhandeln. Sen åkte vi vidare på kalas till Albins kusin Tindra, på vägen hem fick vi oss vinbärssaft, hallon, hjortron och lingon. Väldigt uppskattat!!

Nu ska vi inte göra så mycke mer idag. Har hyrt Marley och jag som vi snart ska se, men först ska jag koka sylt:-)

Av sarahw - 14 augusti 2009 23:08

Idag har jag och lillen gjort massor! Dammsugit, skurat, dammtorkat, vädrat mattor , bytt sängkläder, vilat i solstolen, läst, lekt, tvättat kläder, tonat håret, lagat middag åt Andreas & Simon och städat ur skåpen i toan hemma.

Trots allt det så känner jag mej inte nöjd. Känner mej låg...Vet inte riktigt vad det beror på?

Kanske kan det bero på att jag haft lite huvudvärk hela dagen.. Troligtvis är det spänningshuvudvärk, jag ska som tur är på massage på måndag.

Nä nu ska jag bädda ner mej och njuta av tystnaden och bara slappna av!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards