Alla inlägg under april 2009

Av sarahw - 18 april 2009 21:20

Kommer just hem från kalas hos min kusin Felicia och nu är det alltså dax för nattjobb på grillen. Den berömda curryketchup väggen ska äntligen målas.

Ser mest fram emot nattburgaren man får när den är färdig!

Av sarahw - 17 april 2009 10:12

Albin sitter på pottan med sin bilsport.

-1000 spänn för Volvodäck, fi fan vad billigt!

Det märks att han tillbringad en hel del tid med sin pappa i veckan. För Andreas är nämligen ute efter nya sommardäck.

Idag är det fredag och sista jobbardagen, sen är jag ledig till nästa torsdag! Skönt! Massor att stå i som vanligt..



Av sarahw - 15 april 2009 16:28

Då hade vi sovmorgon på riktigt! Andreas försökte väcka mej från kl 9. Men jag blåste på till kl 11. Upp och städa! Sen slappade vi i soffan och väntade på Albin. Fixade påskmiddag och framåt natten åkte "Labyrint" fram. Jag höll först på att utklassa Andreas men i slutet var det jämt och jag missade nästan att jag vann för att jag försökte ha koll på att han inte skulle vinna! Men vi höll sams;-) Det är inte dåligt med tanke på hur det gick förr förra nyår då vi blev osams på riktig pga "Alias" spelet.

Av sarahw - 15 april 2009 12:03

Vilken kväll!

Mitt magont var som bortblåst och shottarna var svingoda!

Jag kände att innerst inne är jag ju en riktig Rockbrud! Fick mej tom en tatuering framåt småtimmarna. Vem vet, kanske jag ändrar min uppfattning en vacker dag;-)

Det härliga gänget hade tagit Rocktemat superseriöst!

Priset för bästa klädsel går oavkortat till Johan! Vilken outfit! (Som för övrigt var hans mammas sen 80:talet)


Det dansades även ute på altan..

 

 Skål!

Hela  gänget är samlat, förutom mingelfotografen Sam som än en gång styrde upp det viktigaste på festen: Musiken!

Dagen efter när vi trötta låg i soffan och lyssnade på skivan så hade vi nästan kunnat tänka oss att göra en tvådagars!! Vem kommer inte ihåg "Poison" med Alice Cooper? Det är för övrigt den enda låt som jag kan (nåja, kunnat iaf)  sjunga rakt upp och ner utan musik.

Vi tog oss vidare till Hotellet, där vi fortsatte rockandet. Trots att jag nästan var äldst på stället hade vi väldigt kul. Fast när klockan närmade sej 01 fick jag magknip! Sökte Andreas men hittade honom ingenstans. Utan varken hemnyckel,telefon eller pengar så kändes det mindre kul.. Till slut fann jag honom i ett hörn i restaurangen. Affärsman som han är var han väldigt nöjd med kvällen eftersom han hade spelat in kvällens utgifter:-). Vi tog första bästa taxi mot Sangis.

Sänder en varm tanke åt Stefan som skapat en sån toppenfin stuga med dansgolv och allt;-).

Ser verkligen fram emot nästa Temafest! Nästa event på Bakiö är Valborgsfirande. Då blir det grillning och spel.








Av sarahw - 15 april 2009 11:48

Började med att vi packa oss iväg till stugan. Andreas monterade in kylen & frysen i skåpet. Sen åkte vi ut till Familjen i deras stuga.

Där fick Albin prova på att köra skoter! Gissa om han trivdes?!

Vi blev bjudna på våfflor och det var riktigt härligt ute trots att solen inte var framme. Pappsen rökte en lax åt oss. Jag älskar rökt lax, så det har jag ätit hela påskhelgen!

Jag och Andreas åkte sen hemåt medan Albin gladeligen stannade.





Av sarahw - 13 april 2009 23:12

Har varit helt fantastisk! God mat, mys med vänner & familj,vila, fest, sol och lite träning på slutet.

Det kommer snart en uppdatering.

Natti natti!

Av sarahw - 9 april 2009 18:07

Började känna mej stinn i magen vid lunchtid, så jag skippade träningen.

Hoppas verkligen inte att jag får mej en till släng av magsjukan. Men vi väntar med förköpen till i morgon för säkerhets skull.  Andreas fixade systemet och jag handlade efter jobbet och Albins påskägg är nu oxå fixat. Nu känner jag lugnet här hemma i min ensamhet. Fick ett paket med kläder även idag, ska kila upp och prova lite:-) Sen ska jag vila innan jag säkerligen måste fara och hämta lill gubben från crossen! Hejja EMIL!!



Av sarahw - 9 april 2009 10:12

Igår morse vaknade jag pigg som en mört och började direkt med storbak, tyvärr glömde jag bort frukosten (mitt viktigaste mål på dagen) och åt bara en snabb lunch. Sen åkte jag & Albin till Luleå för att handla nå smågrejs medan Andreas och Jan åkte till Ikea (det gäller att vara effektiv). Albin var inte på shoppinghumör och ville inte alls gå på "tjejaffärer". Jag fick mej iaf en del av det jag skulle ha. Hann med ett besök hos Vanja och Peter för att se på stormagen och lämna Babyskyddet som de skulle låna och så hämtade jag våra Tupperwaregrejer som vi beställt för några månader sen.

På två veckor går tiden ut och hon ser oförskämt fräsch ut med bara en viktuppgång på 8 kilo.


Resten av kvällen gick åt för att prova jag min Rockoutfit med smink och frisyr. Så nu är det klappat och klart! MEN.. Fortfarande mycket som återstår. Vi har inte påskhandlat, köpt förköp, varit på systemet, eller fixat påskägg till lill gubben.. I morse vaknade jag trött och utan energi. Tror det beror på att jag åt så dåligt igår.  Dessutom ska jag jobba till kl 16 idag, träna kl 17 och sen hem och tona håret. Albin & Andreas ska på skotercrossen ikväll, men den har jag hoppat över...



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards